Societat

LA VIDA SOCIAL

Excursionisme sense edat

Els Amics de l'Alta Garrotxa duen avis dels geriàtrics garrotxins a Santa Bàrbara de Pruneres

És una activitat de lleure i cultural

L'excursionisme no té edat. L'entitat Amics de l'Alta Garrotxa ha iniciat un projecte per dur usuaris dels geriàtrics i centres de dia de la comarca de la Garrotxa a punts singulars d'aquesta zona. Es tracta d'oferir-los una activitat de lleure i cultural. A part d'estirar les cames i de deixar per unes hores la rutina del dia a dia, els qui participen en l'activitat tenen la possibilitat de conèixer o de conèixer més bé l'Alta Garrotxa, un territori de molt valor natural, paisatgístic i arquitectònic.

Aquest cap de setmana, els Amics de l'Alta Garrotxa han dut un grup de setze usuaris del geriàtric Montsacopa d'Olot fins a Santa Bàrbara de Pruneres (Montagut i Oix). La portaveu de l'entitat, Gemma Caubet, ha explicat que han escollit Santa Bàrbara, perquè és un mirador sobre tota l'Alta Garrotxa. A més, és un lloc característic per la rehabilitació que s'hi ha dut a terme. Caubet hi ha afegit que es van traslladar els avis del Montsacopa en cotxe fins a l'ermita i que, després de cantar els goigs i la Salve, se'ls va fer una explicació de la rehabilitació, de l'Alta Garrotxa en si i que la diada es va tancar amb un berenar. A part de Santa Bàrbara, segurament també aniran al Cos.

Amics de l'Alta Garrotxa té previst repetir l'experiència amb els usuaris de la resta de centres de dia i geriàtrics que hi ha a la comarca de la Garrotxa, privats i públics. A part d'Olot, n'hi ha a Sant Joan les Fonts, Sant Feliu de Pallerols i Besalú. L'entitat té el suport econòmic de l'Obra Social de La Caixa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.