Monogràfics

CAMPLLONG (Gironès)

Festa major

Una cursa ben especial

Campllong és conegut sobretot pels cargols. I no perquè als marges se n'hi trobin més que en altres poblacions, sinó perquè un restaurant del poble de tota la vida, Can Barris, els té com a plat estel·lar. Per això a ningú el va sorprendre que l'any 2007 s'introduís dins la programació de la festa major una cursa de cargols en la qual aquests mol·luscs havien de competir com a autèntics atletes, com si es tractés de fer els cent metres llisos. Des d'aleshores la cursa s'ha celebrat el cap de setmana anterior a la festa major, però aquest any s'ha traslladat a dissabte perquè, segons la regidora de festes, Roser Freixas, s'ha demostrat que és una activitat que “fa festa major” i que té molt d'èxit sobretot entre els més petits.

Precisament, la cursa de velocitat de cargols es farà a les sis de la tarda davant del pavelló, immediatament després dels jocs per a la mainada que El Castellet organitzarà a la pista de davant de l'ajuntament. El Castellet serà també l'encarregat de l'animació infantil, diumenge al matí, amb l'espectacle El pallasso oblida-ho tot.

Per a tots els gustos

El Roda Camps per al jovent, les havaneres amb Els Pescadors de l'Escala, la cercavila de gegants, els balls amb Boogie Woogie i l'Orquestra Marimba, les sardanes i els concerts de La Troup i Teràpia de Shock són les altres activitats programades per a aquest cap de setmana, mentre que dilluns tindrà lloc la Nit de Màgia.

Fins al 4 de setembre. Tots els actes seran gratuïts i hi haurà servei de bar amb sopars.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.