Societat

Detingut per conduir begut i atropellar un cotxe policial

Un jove francès va intentar escapar-se d'un control a la Jonquera

Un altre conductor, detingut a Argelaguer per doblar la tassa d'alcoholèmia i conduir a 194 km/h en un tram de 80

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dilluns un jove francès de 19 anys que conduïa amb el doble de la taxa d'alcohol permesa i que es va donar a la fuga quan va veure un control a la Jonquera, atropellant el cotxe policial que el va perseguir i ferint els agents.

Segons ha explicat la policia catalana en un comunicat, passades les 3 del matí, els agents que es trobaven fent un control d'alcoholèmia a la N-II, al municipi de la Jonquera, van indicar a un vehicle francès que s'aturés, però aquest va accelerar.

Els mossos van seguir el turisme, que va augmentar la seva velocitat i va envair el carril contrari diverses vegades, per la qual cosa alguns vehicles van haver d'esquivar-lo.

Els agents van aconseguir detenir el cotxe abans que travessés l'antiga duana del Pertús, fent senyals al conductor, però a l'últim moment, va augmentar un altre cop la velocitat, va atropellar el cotxe policial lateralment i va ferir lleument els agents, que van sortir a identificar el conductor.

El detingut, Foued B., que doblava la taxa d'alcohol permesa i no tenia antecedents, va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Figueres, que el va deixar en llibertat amb càrrecs.

Begut i al doble de velocitat

D'altra banda, els Mossos van interceptar aquest diumenge un conductor que circulava a 194 km/h en un tram on la limitació és de 80 km/h, a la carretera A-26 a l'altura d'Argelaguer.

A més, el conductor doblava la taxa d'alcohol permesa, per la qual cosa va ser denunciat com a autor d'un delicte contra la seguretat viària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.