Societat

Societat

Els ciclistes volen la C-17 de Ripoll a Torelló

Més de 500 ciclistes van fer ahir una marxa lenta per reclamar-ho

Més de 500 ciclistes van participar ahir en una marxa lenta per la carretera C-17 per exigir que els deixin circular per aquesta via, especialment en el tram que va de Torelló a Ripoll. Els manifestants asseguren que quan es va desdoblar aquest tram de la carretera es van quedar sense una ruta que els permetés realitzar aquest desplaçament per poder accedir a zones com el Ripollès o la Garrotxa. En aquest sentit, asseguren que no es van tenir en compte les seves necessitats i que ara es troben que l'única alternativa per arribar a aquestes zones de Catalunya implica un recorregut de prop de setanta quilòmetres. La protesta va provocar més de deu quilòmetres de circulació intensa entre Sant Vicenç de Torelló i Ripoll, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

Els ciclistes van iniciar la marxa lenta a les 10 del matí a Borgonyà (Sant Vicenç de Torelló) i van arribar a Ripoll al cap de dues hores. Després van fer el mateix amb la tornada, creant llargues cues, primer de pujada i, després, de baixada. És la segona vegada que els ciclistes protagonitzen una marxa lenta per reclamar poder circular per la C-17.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.