Festes populars i fires

VILANOVA DEL CAMÍ (Anoia)

Fira del Camí Ral

L'artesania reviu a Vilanova

Artesania i antics oficis tornaran a omplir el carrer Major de Vilanova. Arriba la festa major d'hivern de la vila, coincidint amb la festivitat de Sant Hilari, patró del municipi. I en el marc del programa festiu sobresurt, un cop més, la Fira del Camí Ral, una mostra de productes alimentaris i d'oficis antics que reunirà uns dos-cents expositors, entre artesans, firaires i comerços locals. Entre altres, també hi haurà teatre, la cursa de la Pujada als Dipòsits, la caminada al Turó de la Guàrdia, missa, activitats infantils, tallers, cercavila... i, com a novetat, l'animació per la vila d'un grup de soldats romans conjuntament amb una banda de percussió. La fira rememora l'antic camí ral que unia Barcelona i Madrid.

Dies 14 i 15 de gener. La Fira serà el diumenge, de 9 a 19 h, a la plaça de l'Església, al carrer Major, al carrer Onze de Setembre i al carrer de Santa Llúcia. Més informació al 93 805 44 11 o a


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.