Societat

Setze ferits en un accident múltiple a l'A-2 a la Panadella per la boira

Els fets han passat a primera hora del matí per culpa de la boira quan han xocat cinc turismes i dos camions, tot i que s'hi han vist implicats fins a 27 vehicles

L'autovia s'ha hagut de tallar al trànsit durant quatre hores i els vehicles s'han desviat per l'antiga N-II a Cervera

Setze persones han resultat ferides lleus en un accident múltiple aquest dissabte al matí a l'A-2 a la Panadella, al terme municipal de Montmaneu, segons han informat fonts del SEM.

L'accident s'ha produït cap a dos quarts de deu del matí en un tram de boira intensa i s'hi han vist implicats dos camions i cinc turismes, segons el Servei Català de Trànsit. Amb tot, a causa de la col·lisió i de la boira, hi ha hagut fins a 27 vehicles implicats.

La carretera s'ha hagut de tallar en sentit nord al tram entre els quilòmetres 532 i 524 on es fan desviaments per l'antiga N-II a Cervera. L'A-2 no s'ha reobert al trànsit fins al cap de quatre hores.

Tres ambulàncies del SEM s'han desplaçat fins al lloc de l'accident i els ferits són traslladats als hospitals d'Igualada i l'Arnau de Vilanova de Lleida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.