Societat

Reunió d'experts en noves tecnologies a Barcelona

Es l'edició prèvia a la cita d'experts en noves tecnologies que se celebra cada any a València

Barcelona acull des d'avui i fins al divendres 4 de maig la primera edició de la Campus Party MoviStar 2007, que se celebra a l'espai MoviStar del Fòrum i que reunirà 300 experts en noves tecnologies. Es tracta d'una edició prèvia de la Campus Party de València, que se celebrarà al juliol.

És la primera vegada que se celebra el Campus Party a Barcelona, una cita anual entre els experts en noves tecnologies que se celebra des de fa 10 anys a València i que en l'edició del 2006 va aconseguir reunir unes 7.000 persones.

A diferència de la Campus Party de València, la primera edició de Barcelona s'estructura en dos blocs. La Campus Party d'usuaris experts, que acabarà demà, i la Campus Party Experience, orientada a l'usuari que no utilitza habitualment l'ordinador, que començarà dijous 2 de maig i s'allargarà fins diumenge 4 de maig.

La Campus Party MoviStar té tres àrees de treball: la zona de modding, una espècie de tunning però per als ordinadors, l'espai de jocs i la zona dedicada al desenvolupament.

En la zona de jocs, es compta amb el suport de Sony i la seva PlayStation 3 (PS3), que permetrà organitzar per primera vegada a l'Estat una competició oficial de jocs d'aquesta vídeoconsola. Un dels responsables de la Campus Party, David Gené, ha assenyalat que per a aquest concurs i gràcies al fet que la PS3 "va sortir al mercat fa poc més d'un mes" existeix una gran "igualtat" entre els participants perquè "la gent no ha pogut entrenar-se massa" i per això serà una "competició atractiva per a tots".

A partir de dimecres, els protagonistes de la Campus Party seran persones no habituades en l'ús d'Internet, com jubilats i mestresses de casa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Cremen una bandera LGTBI penjada en un forn de Trinitat Vella

Barcelona
Societat

Lleida declara en ruïna imminent les dues naus cremades la revetlla de Sant Joan

Lleida
EDUCACIÓ

Conflicte entre docents i direcció a l’institut El Til·ler de les Franqueses

Les Franqueses del Vallès
Urbanisme

Tall de carrils a la ronda de Dalt per la cobertura d’un nou tram

Barcelona

Prop de 200 nens i nenes participen en les activitats de CaixaProinfància

GIRONA
MEDI AMBIENT

L’Energètica farà la primera compra de projectes renovables

Barcelona
INFRAESTRUCTURES

El Govern autoritza ampliar a 50 anys la delegació de la gestió del Port Olímpic a l’Ajuntament

Barcelona
INFRAESTRUCTURES

L’electrificació de la terminal de creuers MSC de Barcelona costarà 14,5 milions

Barcelona

Adjudiquen per subhasta 4.518 tones de fusta dels boscos del Ripollès

RIPOLL