Cultura

El 54% dels catalans es connecta habitualment a Internet

Quasi el 97% dels internautes cerquen informació i el 73,4% envia correus electrònics

El 54% dels catalans es connecten a Internet habitualment i el 48% ha fet cursos d'informàtica durant l'últim any, segons l'última enquesta de l'Institut Nacional d'Estadística (INE), realitzada al segon semestre de 2006.

L'enquesta també revela que quatre de cada deu llars disposen de connexió de banda ampla, dada que segons el secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat, Jordi Bosch, demostra que Catalunya "ja està per sobre de la mitjana europea en alguns dels principals indicadors".

L'estudi de l'INE també mostra que s'ha duplicat la xifra d'habitatges amb receptors de Televisió Digital Terrestre (TDT), perquè hi ha un 20% que rep el senyal a través d'aquest sistema. A més a més, gairebé el 55% de les llars tenen ordinador de sobretaula i un 23,5% tenen un portàtil.

Quasi el 97% de les persones que fan servir Internet ho fan per buscar informació i el 73,4% per enviar correus electrònics. El 23% dels usuaris ha comprat alguna vegada a través de la xarxa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.