Societat

Detenen cinc persones que venien droga a un pis de Puigcerdà

Les detencions són el resultat d'una investigació iniciada a principis d'estiu

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta setmana, Xavier B.M. de 31 anys, Mario C.R. de 39 anys, Olivia M. de 28 anys, El Mofaddal A. de 38 anys i Younes A. de 21 anys, tots cinc veïns de Puigcerdà, que es dedicaven a vendre droga en un pis de la capital de la Cerdanya.

Les detencions són el resultat d'una investigació iniciada a principis d'estiu en saber que des d'un domicili del carrer Puigmal de Puigcerdà es podria vendre substàncies estupefaents.

Durant la investigació es va comprovar que consumidors de la comarca anaven a comprar droga en aquest domicili. Segons els Mossos, tot apunta, que els implicats podien formar part d'una xarxa de distribució de droga, bàsicament cocaïna i haixix, per la comarca de la Cerdanya.

Dimarts a la matinada es va detenir el primer dels implicats, Xavier B.M., al qual se li va intervenir un petita quantitat de droga i 37.000 euros en metàl·lic que anaven destinats, presumptament, a la compra de droga. Durant la tarda del mateix dimarts es van detenir tres persones més, Mario C.R., El Mofaddal A. i Younes A.. La cinquena implicada, Olivia M, va ser detinguda ahir dijous a la tarda.
Dimecres es va escorcollar el domicili del carrer Puigmal on es venia la droga. Durant l'escorcoll es va intervenir una balança de precisió, 63 embolcalls d'haixix preparats per a la seva distribució i amb un pes total de 530 grams, i 380 grams de cocaïna, a més de material per la distribució i venda de les substàncies estupefaents.

La droga intervinguda té un valor aproximat de 30.000 euros. Tot apunta, que els implicats podien formar part d'una xarxa de distribució de droga, bàsicament cocaïna i haixix, per la comarca de la Cerdanya.

Els detinguts Xavier B.M. i Mario C.R. van quedar en llibertat l'endemà de la seva detenció i està pendent que es presentin davant del jutge quan siguin requerits. Els altres tres detinguts passen avui a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Puigcerdà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
administració

Neix una entitat per difondre la història i la cultura de Roses

roses
Raúl Montilla
Periodista i escriptor

“Emigrar és molt dur, és un joc d’identitat molt bèstia”

Cornellà de Llobregat
SOCIETAT

ADF, 15 entitats i un restaurant a Els Bellots

TERRASSA
educació

Malestar perquè es tanca una línia d’I3 a Rocafonda de Mataró

Mataró
salut

Acord en defensa de l’antic hospital de Mataró

mataró
medi ambient

Badalona analitza la salut de 216 palmeres i 10 estan molt greus

Badalona
Sant Feliu de Pallerols

Sèlvans assaja un nou model d’economia rural a través de la gestió forestal

Sant Feliu de Pallerols
GIRONA

Retiren l’aparcament reservat a la Guàrdia Civil a Emili Grahit

GIRONA
SALUT

Créixer en entorns d’aire contaminat redueix la capacitat d’atenció dels nens

BARCELONA