Societat

Llibertat amb càrrecs per al conductor begut que ha causat la 10a mort a la carretera de la Setmana Santa

El conductor causant de la desena mort de la Setmana Santa a la carretera ha quedat en llibertat provisional amb càrrecs per ordre del jutge de guàrdia de Granollers, que li ha retirat el carnet de conduir com a mesura cautelar. També s'haurà de presentar al jutjat cada quinze dies.

La decisió contrasta amb la presa pels jutges de guàrdia de Girona i de Reus a principi de setmana: tots dos van enviar a la presó dos conductors que havien provocats accidents mortals el cap de setmana passat.

Els Mossos atribueixen al conductor que ara ha quedat en llibertat quatre delictes: homicidi imprudent, lesions imprudents, conducció sota els efectes de l'alcohol i la negativa a sotmetre's al drogotest.

L'implicat es diu Sergi A. L., té 33 anys i és veí de Llinars del Vallès (Vallès Oriental). Conduïa el cotxe accidentat i ha estat l'únic de resultar il·lès. Segons dades oficials dels Mossos, el vehicle que portava Sergi A. L. ha sortit de la via, la C-35, a Santa Maria de Palautordera (Vallès Oriental) poc abans de les quatre de la matinada. El cotxe ha bolcat i hi ha mort el copilot, un noi de 28 anys de Sant Antoni de Vilamajor. Els ocupants dels seients del darrere han quedat ferits greument i un d'ells està en estar crític.

Quan la patrulla ha arribat al lloc dels fets ha observat senyals a la carretera que indicaven que el cotxe circulava amb excés de velocitat i el conductor presentava símptomes d'anar begut. Li han fet la prova d'alcoholèmia i el resultat ha indicat que portava a la sang una taxa de 0,96 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat, gairebé quatre vegades el 0,25 permès.

El jove ha estat detingut i un cop a la comissaria s'ha negat a sotmetre's a la prova que revela si els conductors han consumit altres drogues, a més de l'alcohol. Ell mateix ha admès als agents que n'havia pres, segons fonts dels Mossos.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Minut de silenci per condemnar l’assassinat d’una dona

Esparreguera
societat

L’Agrupació de Serveis d’Aigua de Catalunya demana no repetir els errors del passat

barcelona

S’aprofita aigua sobrant de neteja per reomplir una bassa d’extinció d’incendis

Castellví de Rosanes
SOCIETAT

Un musical de l’alumnat de l’escola Àgora al Teatre Municipal de Girona

girona
GIRONA

La UdG premia onze treballs de recerca d’alumnes de batxillerat

GIRONA

La Copa Amèrica accelera l’arribada dels Mossos al Port

Barcelona

La proposta de zonificació escolar s’enllestirà el juliol

Terrassa

Detingut un noi de 18 anys per intent d’homicidi per una baralla del març a La Rasa

Terrassa
canvi climàtic

L’Índia tanca les escoles de diversos estats per una onada de calor extrema

barcelona