Societat

Una avaria generalitzada en el sistema de comunicacions paralitza el Bicing

Societat

Una avaria en el sistema de comunicacions afecta avui de forma generalitzada el servei de préstec de bicicletes de Barcelona, conegut com a Bicing, i ha provocat que les estacions deixessin d'estar operatives.

La incidència, que encara afecta avui el servei, es va detectar ahir a causa d'una falta de connexió de GPRS, que va deixar les estacions fora de servei "de forma generalitzada i aleatòria", segons s'informa en la pàgina web del Bicing.
Els operaris ja han iniciat les tasques per a restablir el servei i en aquests moments entorn del 75 per cent de les 373 estacions esteses per tot Barcelona funcionen amb normalitat.

Aquest innovador servei de transport públic individual de bicicleta, que ofereix l'empresa Clear Chanel, ha patit avaries altres vegades que han afectat el servei.

Des de l'oposició municipal, CiU ja ha exigit en alguna ocasió que s'inverteixin 500.000 euros en programes informàtics que permetin millorar la qualitat del Bicing i donar resposta a la demanda creixent.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.