Societat

L'ajuntament encarregarà una auditoria externa per avaluar l'estat del Bicing

L'Ajuntament de Barcelona ha acordat encarregar una auditoria externa per conèixer l'estat actual del Bicing, el servei públic de bicicletes de la ciutat, després que últimament estigui sent objecte de crítiques per part dels usuaris pel seu mal funcionament.

Aquesta auditoria es realitzarà a proposta del grup municipal d'ERC, la iniciativa de la qual ha prosperat gràcies al suport de PSC, CiU i ICV-EUiA i l'abstenció del PPC.

El regidor republicà Ricard Martínez ha defensat la proposta del seu grup recordant els múltiples errors i desperfectes que presenten les bicicletes, que suposen un "perill" per a la seguretat viària, segons ha informat ERC en un comunicat.

La Síndica de Greuges de Barcelona, Pilar Malla, va demanar aquest dimecres a l'ajuntament que estigui més atent a les reclamacions dels usuaris del Bicing.

La Síndica ha rebut als últims mesos nombroses queixes de ciutadans sobretot denunciant la lentitud i poca agilitat amb que es resolen les incidències del servei, per targetes que es queden bloquejades i pel cobrament d'imports per infraccions, sense atendre a les al·legacions de l'usuari.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.