Societat

Quinze establiments de Gràcia participen en una campanya per fomentar el civisme nocturn

Festa Major

Aquest divendres coincidint amb una de les nits de major afluència de públic a la Festa Major de Gràcia, es posarà en marxa la campanya "Gràcia/es pel teu civisme" a quinze locals d'oci nocturn.

L'objectiu de la iniciativa és fer una crida al civisme i a la convivència nocturna i, a la vegada, agrair a aquelles persones que visitin Gràcia durant les nits de les festes les seves bones conductes.

La campanya està impulsada per la FECASARM, una de les patronals d'establiments d'oci nocturn, i per l'Associació Municipal Barcelonina de Locals d'Oci Nocturn, que forma part de la federació. També compta amb la col·laboració de l'Associació catalana Contra la Contaminació Acústica (ACCCA).

Cargolada popular
La Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll) prepara una cargolada popular per a un miler de persones per aquest dissabte 16 a les vuit del vespre a la plaça Manuel Torrente.

Aquests cargols oferts per la Fecoll, que participen en les festes d'aquest barri barcelonès per setè any consecutiu, estaran acompanyats d'altres productes agroalimentaris de Ponent emmarcats en la campanya de Lleida Qualitat del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida. El cuiner Josep Vila, habitual en els tastets de la Fecoll, serà l'encarregat de fer uns 100 quilos de caragols.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.