Societat

50.000 usuaris de Girona hauran d'esperar per recuperar la llum

Fecsa-Endesa va restablir ahir al vespre el servei al 70% dels afectats. La companyia no ha fixat cap termini per al restabliment del cent per cent del subministrament

Al voltant de 50.000 usuaris de les comarques de Girona encara hauran d'esperar a aquest dimecres per recuperar el subministrament elèctric.

Durant el dia d'ahir, van recuperar el servei aproximadament el 70% dels 180.000 afectats per la falta de subministrament energètic pel temporal de neu i vent que va afectar dilluns Catalunya.

Fonts de la companyia Endesa han assenyalat que l'objectiu per recuperar la normalitat és "avui", tot i que han declinat confirmar amb total seguretat que això succeiria, després que el temporal hagi causat la caiguda de 25 torres d'alta tensió, a més de causar danys a 11 subestacions elèctriques.

Endesa intentarà solucionar "tot el que queda pendent" en les pròximes hores. Red Eléctrica, per part seva, va restablir ahir a la tarda el subministrament en la línia de molt alta tensió entre Rupit i Juià.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.