Societat

Els estudiants holandesos accidentats a Bàscara tornen a casa

Només quatre dels ferits continuen hospitalitzats al Josep Trueta de Girona. El conductor del vehicle està en dependències dels Mossos d'Esquadra, pendent de declarar davant del jutge de Figueres

Els estudiants holandesos que dilluns van patir un accident d'autobús a Bàscara, en el qual va morir una noia de setze anys, tornen aquest dimarts a casa. El gruix dels joves ha passat la nit a l'hotel HTOP Calella Palace, on tenien previst passar una setmana de vacances.

Els joves i els seus acompanyants han marxat de Calella a les tres de la tarda cap a l'aeroport Girona-Costa Brava, on tenien previst d'agafar dos vols per tornar a casa. Un a les cinc de la tarda i l'altre a les vuit del vespre. D'altra banda, continuen ingressades tres noies i un monitor a l'hospital Josep Trueta de Girona, segons dades de l'hospital. La resta de ferits ja ha rebut l'alta, tot i que alguns faran el viatge de tornada amb la cama o el braç trencat.

Al Josep Trueta hi ha ingressats els quatre ferits de més consideració, dues noies de 16 i 17 anys que estan ingressades a la planta de traumatologia, una noia de 15 anys que estava en observació i un monitor de 28 anys. Dos ferits que estaven ingressats a l'hospital de Figueres han estat donats d'alta aquest dimarts al matí. Un altre jove de 17 anys va passar la nit a l'hospital de Calella en observació, per haver-se trobat malament, però ja ha marxat del centre.

El conductor del autocar, per la seva banda, ha continuat prestant declaració en dependències de la comissaria de Mossos d'Esquadra, pendent de passar a disposició judicial a Figueres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Planten el Dimoni de les Festes de Maig a Badalona

Badalona
equipaments

Enderrocament “d’urgència” i “per seguretat” de l’edifici de l’Escola de Vela

platja d’aro
sequera

Només 17 hm³ per als regants al Baix Ter

LA TALLADA D’EMPORDÀ
urbanisme

Adjudiquen la rehabilitació de les cases del castell d’Amposta

AMPOSTA
GIRONA

Finalitzen les obres de l’enllumenat d’accés als jardins de les Pedreres

GIRONA
GIRONA

Tallen el pas per sota del viaducte al carrer Pedret per un despreniment

GIRONA
Societat

Mor Tuni Jordana, activista cultural i fundadora de la Gralla de Granollers

solidaritat

Pineda de Mar, Calella i Salou acullen 25 infants ucraïnesos durant tres setmanes

PINEDA DE MAR
patrimoni

El jaciment ibèric de Puig Castellar, declarat Bé Cultural d’Interès Nacional

Santa Coloma de Gramenet