Societat

Els carrers de Londres, Berlin i Frankfurt, també contra la crisi

Milers de persones s'han manifestat a Londres, Berlín i Frankfurt de forma simultània per protestar contra la crisi i mostrar el seu rebuig a la gestió que n'estan fent els governs i organismes internacionals com el G-20. Les concentracions les han convocat sindicats, ONG, grups antisistema i partits polítics d'esquerra i tenen lloc enmig de fortes mesures de seguretat.

Amb el lema Feina, justícia i clima, la marxa vol recordar als dirigents de les vint nacions més poderoses del món quines haurien de ser les seves prioritats. Les marxes arriben només uns dies abans de la cimera del G-20 que s'ha de fer el 2 d'abril a Londres i de la cimera de l'OTAN que tindrà lloc els dies 3 i 4 d'abril a Estrasburg i Baden-Baden. La cancellera Angela Merkel ha admès que la cimera de dijous vinent "no resoldrà la crisi econòmica ni els problemes derivats en el comerç mundial".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.