Festes populars i fires

LA CANONJA (Tarragonès)

Festival Impossible

Amb molta il·lusió per a tothom

La Gran Gala Internacional de Màgia, amb Jordan Gómez, Raúl Alegria, Javi Martín, Mag Gerard i Mag Sergio, obrirà aquest vespre les VII Jornades de Màgia Impossible a la Canonja. El festival s'ha programat amb la voluntat de presentar espectacles de qualitat, variats i assequibles per a tothom. Així, s'ofereix màgia al carrer amb Caldes de Malasvegas, protagonitzat pel Mag Fèlix Brunet; Acorde, a càrrec de Sebas; Il Criceto, de la Cia Traüt, o Il·lusiona't, a càrrec de Karlus. Dissabte a la nit, Marc Parrot oferirà el seu Ombres de plata, que uneix la música amb la màgia del primer cinema, i diumenge, l'espectacle de màgia teatralitzada Un día en Trucolandia, de la Cía. La Fábrica de la Magia, clourà el festival.

Del 4 al 6 de maig. Tots els actes són gratuïts excepte: Gran Gala Internacional de Màgia, 8 euros; ‘Ombres de plata' de Marc Parrot, 8 euros, i ‘Un día en Trucolandia', de La Fábrica de la Magia, 2 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.