Societat

Quatre persones ateses i diversos desallotjats en dos incendis a Santa Margarida de Montbui i Sant Vicenç de Montalt

Tres persones han estat ateses per intoxicació lleu a l'Hospital de Mataró per haver inhalat pols d'extintor arran de l'incendi en la xemeneia i un fals sostre

A Santa Margarida de Montbui, han desallotjat els veïns a l'incendiar-se l'habitació d'un pis

Tres persones han estat ateses per intoxicació lleu a l'Hospital de Mataró per haver inhalat pols d'extintor arran de l'incendi en la xemeneia i un fals sostre de la casa on estaven, al carrer de Dalt, 26 de Sant Vicenç de Montalt. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l'avís es va rebre a les 20.48 d'aquest dissabte i s''hi van desplaçar al domicili tres vehicles, que van donar per controlada la incidència a les 21.11 hores.

Per la seva banda, a Santa Margarida de Montbui, diversos veïns han hagut de ser desallotjats durant gairebé una hora aquesta passada matinada per incendiar-se l'habitació d'un pis, al carrer Constitució número 1.

L'avís es va rebre poc abans de tres quarts de dues de la matinada i fins allà s'hi van desplaçar cinc dotacions, que van donar per controlat el foc pels volts de dos quarts de tres. La propietària de l'immoble, situat a la tercera planta, va haver de ser atesa per els serveis mèdics tot i que no va requerir ser traslladada a cap centre sanitari. Mentrestant, els veïns desallotjats de l'edifici -de quatre plantes-, van haver d'esperar al centre cívic de la població fins que van rebre l'autorització de poder tornar a casa, després que es revisés l'estructura de l'edifici i es determinés que no hi havia cap perill.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins
societat

El numero 02219, primer premi de la Grossa de Sant Jordi

Barcelona

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona
enogastronomia

Els millors vins de les terres de Lleida, el 4 de maig a Artesa

Artesa de Segre
infraestructures

Més carrers amb plataforma única tot i el revés judicial de Borrell

barcelona

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat