Societat

maresme

Pineda ajorna l'enderroc de la casa del llogater del Carme

La PAH aconsegueix el compromís que hi pugui continuar vivint fins al 23 de març mentre busca un nou habitatge

Fins al 23 de març. Aquest és el nou termini aconseguit per la gent de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Pineda perquè el llogater d'una casa que ha d'anar a terra al barri del Carme, en uns terrenys que s'han d'urbanitzar, hi pugui continuar vivint. La portaveu de l'entitat, Lídia Moreno ha explicat que en la reunió mantinguda amb els representants municipals s'ha garantit per escrit aquesta nova data i que el consistori també s'ha compromès a ajudar a buscar un habitatge “adequat” que pugui pagar Jesús Castiñeiras. “Estem satisfets amb el resultat de la reunió, però estarem alerta per comprovar si realment es busca el pis, perquè és feina de l'Ajuntament ajudar els seus ciutadans”, apunta Moreno.

La portaveu diu que s'ha facilitat als polítics una llista amb els habitatges buits propietat de bancs que hi ha en el municipi i reclama que s'apliqui la mesura aprovada en el darrer ple de multar l'entitats bancàries amb pisos deshabitats que no els volen cedir al lloguer social.

De la seva banda, el regi dor d'Urbanisme, Jordi Masnou (PSC), ha precisat que la recerca d'un habitatge “es farà conjuntament amb la PAH” i que com a mesura excepcional la brigada municipal podrà ajudar l'home en el trasllat de les seves pertinences. “També li hem ofert la possibilitat de guardar-li el mobles en algun local municipal, sempre i quan hi hagi el compromís de recuperar-los en un termini concret”, apunta Masnou. El regidor recorda que quan es va informar els propietaris de la casa que l'habitatge havia de ser expropiat per lla nova urbanització “ja es va informar de la situació al llogater”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia