Societat

turisme

Quatre multes més per al Saloufest

La policia local de Salou va imposar durant la nit del passat dimarts quatre multes més a joves britànics participants al polèmic Saloufest, festival en què es combinen teòriques competicions esportives pel matí i festa durant la nit. En tots quatre casos, es va tractar d'infraccions greus de l'ordenança de civisme del municipi amb multes de 300 euros. Les sancions es van produir, a més, en una nit que, a priori, havia de ser tranquil·la al municipi, ja que segons l'itinerari de l'agència organitzadora (la britànica I Love Tour), aquella nit està reservada per a la gran festa que se celebra a la discoteca Pacha, a la veïna Vila-seca. Amb aquestes noves quatre multes, dimecres ja s'havien imposat un total de 14 sancions a joves participants al Saloufest, una xifra que segons fonts de l'Ajuntament de Salou és similar a les que s'han produït altres anys.

Dijous al matí, després de la darrera nit de festa, està previst que els 4.600 joves que han participat en aquesta primera tongada del festival abandonin els seus hotels i iniciïn el viatge de tornada a casa. El Saloufest, però, tornarà a arrencar dimarts vinent amb l'arribada de la segona tongada, en què es preveuen 4.300 joves. Aquesta edició del polèmic festival ha estat marcada per les queixes de l'Ajuntament de Reus pel comportament incívic dels participants en els equipaments esportius.

a.p



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia