Societat

Per a tots els gustos

Luana Villar i la seva parella, brasilers, han triat la ciutat perquè els vols eren els més barats

Els turistes afirmen que tornarien a venir de vacances

Barcelona tira. Gaudí i la seva arquitectura tiren. La festa i els comerços de les rambles tiren. Els parcs i els carrerons de Ciutat Vella, també. Per a moltes persones d'arreu, Barcelona és un bon lloc on anar a passar les vacances. I Moltes repeteixen. No és el cas de la Luana Villar, vinguda del Brasil amb la seva parella, que és la primera vegada que posen els peus a la ciutat. Han vingut a Barcelona perquè “eren els vols més barats que vam trobar des del Brasil”, asseguren, i estaran recorrent la ciutat durant dues setmanes. Ahir era el seu primer dia i es trobaven a davant del Palau de la Música, al barri de la Ribera, observant la majestuosa obra de l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner.

Però el que realment els tira de la ciutat és l'arquitectura de Gaudí. “Fa vuit anys, la meva germana va venir de Barcelona amb moltes fotografies de les obres de Gaudí”, explica el Sergio Ribeiro, la parella de la Luana, i des que les van veure que tenien ganes de venir a gaudir-ne en directe. El nom de Gaudí també surt de les boques d'un grup de cinc amics que han vingut a passar-hi uns dies. Tenen 18 anys, han acabat els exàmens i es troben a Llafranc, a un pis que té la família del Jonathan Dance, un dels joves del grup. Tots cinc venen de Londres i el que més els sorprèn de la ciutat és la seva arquitectura, que “és molt diferent de la de Londres”, expliquen. També destaquen els parcs i, sobretot, la seva festa, asseguren entre somriures. La Mary, que és professora, i en Marx Fox són una parella de Johannesburg que es troben de vacances a València i s'han desplaçat expressament fins a Barcelona per desig d'un alumne de la Mary. “Em va demanar que vingués a Barcelona per parlar-ne després a classe.” La ciutat ha enganxat a aquesta parella, que és la primera vegada trepitja la ciutat, una experiència, asseguren que tornarien a repetir. Només cal passejar pel passeig de Gràcia per comprovar que Barcelona tira, cada cop més.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mor el conductor d’un cotxe en un xoc frontal amb un autocar

SALDES
MEDI AMBIENT

Tarragona, distingida com a municipi compromès amb la biodiversitat marina

TARRAGONA

Foc forestal a Batea que s’estén cap a l’Aragó

BATEA

Manresa reprèn les obres de rehabilitació de la Torre Lluvià

MANRESA
educació

El Narcís Monturiol, pioner en la formació de tècnics en renovables

figueres
SOCIETAT

Badalona crema el dimoni que apuja els preus davant més de 115.000 espectadors

BADALONA
URBANISME

La pagesia alerta que el pas sota el tren a Santa Susanna amaga l’interès per fer una marina seca

SANTA SUSANNA
societat

Tercer dia de recerca de l’home desaparegut mentre es banyava

roses

La UB assegura que els acampats no interferiran a la zona de votació

BARCELONA