Fantasia i emoció en dansa

La façana de l'ajuntament esdevindrà un escenari vertical

Un dels espectacles més vistosos de la fira tindrà lloc el divendres 6 de novembre (19.30 h i 22.00 h, a la plaça Major). Emoció, fantasia i desitjos es faran realitat sobre la façana de l'ajuntament manresà per obra del Circ Delícia, una companyia que barreja en els seus espectacles circ, dansa, dansa aèria i vertical, teatre i música. El muntatge de dansa aèria disposarà de l'acompanyament musical dels Ministrils d'en Pere Botero i de la Cobla Ciutat de Manresa.

Les propostes de dansa inclouen altres espectacles, com ara l'estrena a Catalunya de Las maletas de ida y vuelta, un viatge d'anada i tornada inspirat en l'emigració, l'exili, la fam, la guerra, l'oblit i la humiliació (divendres 6, 19.30 h, itinerant: Sant Domènec, passeig Pere III, Kursaal) o la representació de Centendansa per l'Esbart Manresà (diumenge 8, 18.30 h al Kursaal, 18 euros). L'Esbart Manresà de Dansaires celebra un segle d'existència amb un espectacle d'arrel estrenat a principi d'any, coincidint amb la data de la seva primera actuació, el 7 de febrer de 1909.

Maduixa Teatre presenta Ras! un espectacle familiar que conjuga dansa, teatre i arts plàstiques (dissabte 7, 17.00 h i 19.30 h, a la sala Sant Domènec. 5 euros). Amb elements pictòrics de Joan Miró, investiga nous llenguatges artístics, i al mateix temps vol reflectir la importància que té el dibuix per desenvolupar la imaginació dels menuts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SERVEIS

Balaguer instal·la un sistema innovador per detectar fuites d’aigua a la xarxa

BALAGUER

Estabilitzat l’incendi forestal

BATEA
societat

El col·lapse general a Rodalies afecta també al metro de Barcelona

barcelona
Sonia Giménez
PRESIDENTA DE L’OBSERVATORI DE L’AIGUA DE TERRASSA (OAT)

“En la gestió de l’aigua cal valentia i requereix consens”

TERRASSA
INFRAESTRUCTURES

Comença l’obra de l’estació de busos de Lleida que es posarà en marxa el 2026

LLEIDA
Olot

El Cornamusam aposta per la programació de quilòmetre zero

Olot
Educació

L’Ajuntament de Badalona treu els estudis universitaris del Carme per posar-hi oficines

Badalona
OCi

La Fira d’Abril ignora la SGAE i no paga els drets d’autor

barcelona
GIRONA

Volen que l’edifici de la UNED sigui centre de dia i refugi climàtic

girona