EL FESTIVAL. VILASSAR DE MAR (Maresme)

Festa major de Sant Joan

La música no s'atura

Com a qualsevol festa major, a la de Vilassar de Mar la música hi té un paper clau. El concert de Rosario serà el plat fort, musicalment parlant. Es tracta d'un concert gratuït i a l'aire lliure en què la cantant presentarà el seu vuitè treball, Parte de mí. El disc inclou temes que han marcat la seva vida: des del Paraules d'amor de Joan Manuel Serrat al Te quiero, te quiero de Nino Bravo. Rosario actuarà a la platja del Palomares, dissabte, dia 27, a les 22.30 h.

A banda del concert més multitudinari, les vetllades nocturnes tindran els seus particulars sons. Seran tres les orquestres que posaran la nota musical: la Salseta del Poble Sec (a la foto), durant el dimarts de revetlla, l'Orquestra Musicalia, dimecres durant el concert i ball de festa major, i l'Orquestra Blanes, dissabte, 27.

M.J.R.

Torna, la nit del divendres 26, el Summer Festival. A partir de les deu de la nit, la platja del Palomares esdevindrà una gran discoteca a l'aire lliure i es farà la música de la mà dels dj's Wally Lopez, Xavi Beat, Albert Neve & David Oleart, entre d'altres. Els joves de la vila majors de16 anys podran entrar de franc. El Summer Festival està organitzat per She Discoteca.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.