Les Caliues conviden als pares i mares de La Garriga a tres activitats durant el juny

Es vol fomentar una escola oberta al municipi i el treball compartit entre educadors i famílies

Durant aquest mes de juny es duran a terme activitats com un taller de papiroflexia per a infants d'1 a 3 anys (19 de juny, a les 15.15h), a càrrec de Rosa Mª Jiménez Asencio, educadora de l'EBM Les Caliues i un taller de massatge infantil per a infants de 4 mesos a 1 any (26 de juny, a les 15.15h), a càrrec de Marta Estruch, musicoterapeuta i educadora de massatge infantil. També hi haurà una xerrada “Interacció i comunicació” (1 de juliol, a les 21h), a càrrec de la psicòloga Carina Escola Gabriel. La ponència se centra en aspectes importants de la interacció afectiva i en la implicació que té en la seguretat emocional dels infants.

El projecte s'emmarca dins les prioritats del centre que valora una escola oberta al municipi i que es fonamenta en el treball compartit entre educadores i famílies.

L'EBM Les Caliues va obrir les seves portes el 12 de setembre de 2006. Té una capacitat de 123 places, repartides en 3 aules de P0, 3 de P1 i 3 de P2. Està ubicada al carrer de Sta. Maria del Camí 52, al costat del CEIP Giroi i de l'IES Vil·la Romana, fent d'aquesta zona de la Garriga un barri amb una àmplia oferta formativa de caire públic pels infants i joves.

Les Caliues és un centre d'atenció a la petita infància que acull infants i les seves famílies. És un espai on els nens i nenes es poden trobar còmodes i segurs i on troben oportunitats per descobrir-se a ells mateixos i el seu entorn natural i social. Les “Caliues” també és un espai on les famílies poden trobar suport en la seva funció com a pares, i on es potencia el seu paper de principals educadors, tot corresponsabilitzant-se amb l'equip educatiu del centre.

Recentment, l'Ajuntament de la Garriga ha renovat la concessió, mitjançant concurs públic, de la gestió compartida d'aquest equipament a Suara Cooperativa, la cooperativa més gran de Catalunya dins del sector d'atenció a les persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.