Societat

Conat d'incendi a la central de Cofrents

S'ha cremat la bobina d'un interruptor d'un equip auxiliar del generador dièsel III

Segons el CSN, el succés no ha suposat cap risc i s'ha classificat “de forma preliminar” com de nivell 0

El Consell de Seguretat Nuclear (CSN) ha informat d'un conat d'incendi, inferior a deu minuts, en la central nuclear de Cofrents.

En una nota de premsa explica que la detecció del foc ha sigut comunicada pel titular de guàrdia en la central i que a continuació s'ha seguit el procediment reglamentari. Segons s'explica en la nota, després de la intervenció del personal de la central s'ha identificat la bobina d'un interruptor cremada, corresponent a un equip auxiliar del generador dièsel III.

“Tots els sistemes han actuat correctament i, una vegada confirmat l'origen del succés, el titular està portant a terme les labors de reparació pertinents”, afig la nota del CSN.

Segons el Consell “aquest succés no ha suposat risc per a les persones, els treballadors, ni per al medi ambient” i s'ha classificat “de forma preliminar” com de nivell 0 en l'escala internacional de successos nuclears.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.