Societat

L'Eliana aprova mesures d'ajuda per a les famílies necessitades

S'establirà un procediment digital perquè puguen acudir a les grans superfícies i fer la compra mínima imprescindible per a subsistir

L'ajuntament de l'Eliana va aprovar per unanimitat, en sessió plenària, una sèrie de mesures encaminades a pal·liar les conseqüències de la difícil situació econòmica que estan patint algunes famílies del municipi.

La moció aprovada proposa traslladar al comerç local, en particular a les grans superfícies i comerços d'alimentació, l'establiment d'un procediment per mitjà del qual a aquelles persones que estiguen per davall d'un nivell de renda concret se'ls expedisca una targeta per a adquirir aliments bàsics de primera necessitat en una determinada quantia mensual, perquè puguen adquirir-los a preus de cost o notablement inferiors al preu de mercat.

El Consistori ja ha iniciat conversacions amb alguns comerços per a concretar els termes dels convenis que caldrà subscriure per a posar en marxa la mesura. D'altra banda, la moció preveu sol·licitar a les grans superfícies de la població que els aliments peribles els posen a disposició del Banc d'Aliments de la Pobla de Vallbona, acordant amb ells procediments i horaris de retirada el més àgils possibles.

A l'Eliana més de mig centenar de famílies estan rebent ajuda de la Regidoria de Serveis Socials per a poder cobrir les seues necessitats alimentàries bàsiques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.