Urbanisme

maresme

El PP de Pineda troba una empresa interessada a fer el pàrquing subterrani al centre

Anuncia en el ple que la firma veu possible fer l'equipament sota les places Espanya i Les Mèlies

El govern del PSC li rebat que no ha presentat cap estudi de viabilitat

Les millores urbanístiques en el centre de Pineda continuen aixecant polèmica. La darrera es va viure ahir en el ple quan el PP, a través del seu portaveu Diego Sánchez, va anunciar que havia trobat una empresa interessada a desenvolupar un aparcament sota les places Espanya i Les Mèlies. El govern del PSC ja ha descartat de fa temps el projecte en considerar-lo inviable econòmicament i ara centra els seus esforços a remodelar només la plaça Espanya. El portaveu popular va explicar que l'empresa ha facilitat a l'alcalde, Xavier Amor (PSC), una carta d'intencions i un certificat bancari sobre la seva solvència per demostrar “que la proposta va seriosament”. “A principis de mes vam demanar que es convoqués una reunió amb els grups polítics, el sector comercial, les entitats i associacions i els veïns del centre amb l'empresa per explicar el projecte”, va precisar Diego Sánchez que va retreure a l'equip de govern la seva negativa a fer possible la trobada. “El PSC només vol remodelar la plaça Espanya pel rèdit electoral que li pot portar el 2015 i ni s'ha plantejat tocar la plaça de Les Mèlies”, va etzibar el portaveu del PP.

El repte

Sánchez va insistir que el seu partit havia acceptat el repte fet per l'alcalde de trobar una empresa i que havia obtingut resultats. “Sigui valent i convoqui la reunió”, va reclamar a Amor. De la seva banda, l'alcalde va argumentar que la proposta entrada per l'empresa no incloïa un document “fonamental” com era l'estudi de viabilitat del projecte “que és la proposta que jo vaig plantejar”. “No ha complert amb la seva part”, va insistir. Xavier Amor, però, va assegurar que hi ha pendent una reunió amb l'empresa i el PP “per parlar del tema”.

La remodelació de la plaça Espanya de Pineda ha de sortir a licitació en les properes setmanes per garantir que les obres compleixen amb un calendari que no va més enllà de l'estiu del 2014.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.