Societat

Una àvia i la seva cuidadora, assaltades i emmordassades en una masia de Rupià

Quatre encaputxats van accedir a l'interior de l'habitatge aquest dimarts quan les víctimes estaven sopant

Els assaltants van estar-se a la casa aproximadament una hora i després van marxar

Una dona gran i la seva cuidadora van ser assaltades ahir a la nit per quatre encaputxats que les van lligar i van emmordassar en una masia de Rupià, en un nou succés d'aquest tipus a la comarca gironina del Baix Empordà, segons han informat la família de la primera de les víctimes i els Mossos d'Esquadra. Els fets es van produir cap a les 21:15 hores d'aquest dimarts quan els delinqüents van accedir a l'interior de l'habitatge, apartat un centenar de metres del límit del nucli urbà, en el moment en què l'anciana, T.S., i la seva cuidadora estaven sopant.

Les víctimes van ser lligades i emmordassades mentre els assaltants registraven el domicili a la recerca de diners, encara que la família desconeix de moment la quantitat del botí. Els assaltants van estar-se a la casa aproximadament una hora i, després de marxar, la cuidadora es va poder deslligar parcialment i respondre a la trucada casual d'una filla de l'anciana, a la qual va demanar socors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.