Societat

Desenes de vehicles es queden atrapats per la neu a l'autovia A-23 al seu pas per l'interior de Castelló

El fort temporal obliga tallar nombroses carreteres de tot el territori i a extremar les precaucions en la resta

Desenes de vehicles s'han quedat atrapats aquest divendres a la matinada a l'autovia A-23 a Barraques, segons han informat fonts de la Delegació del Govern espanyol. Màquines llevaneu i vehicles d'arrossegament ajuden a hores d'ara a posar en circulació uns 80 vehicles, la major part camions, entre els punts quilomètrics 47 i 51 d'aquesta autovia. La Direcció General de Trànsit (DGT) manté tallat el pas per l'A-23 entre Viver i Barraques així com l'N-332 a Morella. El trànsit als camions es manté tallat i és necessari l'ús de cadenes per a turismes a la N-330 a Ademús i a l'N-430 a Ademús. Nombroses vies secundàries de les tres demarcacions.

A primeres hores de la nit del dijous 28, i com a conseqüència de la neu, han quedat atrapats uns 30 camions i 4 turismes entre el punt quilomètric 50 i el 63 a l'A-23, sentit Terol, amb el consegüent tall de circulació, informa la Delegació del Govern espanyol al País Valencià. Segons les mateixes fonts, després de l'encreuament d'un camió a la mateixa autovia a l'altura de Barraques resulten ocupats dos carrils en sentit València i es provoca el bloqueig d'uns 80 vehicles, entre camions i turismes. A hores d'ara s'està duent a terme l'obertura del pas per part de les màquines llevaneu perquè es puga reprendre la circulació dels turismes i amb el suport de la maquinària pesant de la Unitat Militar d'Emergències s'aconseguisca remolcar els camions atrapats. D'altra banda, s'han habilitat zones de servei entre els polígons de Sogorb i Viver, que estan utilitzant uns cent camions. Els ocupants d'aquests vehicles estan sent atesos per Guàrdia Civil i voluntaris de Creu Roja, que els proporcionen menjar i mantes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.