Societat

Dénia i el Servef acorden promoure un pla d'ocupació

S'adreçarà a la ciutadania que es trobe en situació d'atur que no perceben cap mena de subsidi

Vicente Chelet, regidor de Creama, Carmelo Nofuentes, director de l'oficina del SERVEF de Dénia, i Mónica Piera, coordinadora de Creama Dénia, han mantingut una reunió preparatòria sobre les bases que regiran la convocatòria del primer Pla de Formació i Ocupació Municipal destinat a ciutadans desocupats que no perceben cap tipus d'ajuda o subsidi.

Segons ha avançat l'edil de Creama, “una de les condicions que hauran de complir els sol·licitants és estar empadronat a Dénia almenys 48 mesos abans de l'inici de la convocatòria”. Així mateix, Chelet hi ha assenyalat que “les bases hauran d'aprovar-se en la pròxima executiva de Creama”.

Una vegada validades, s'obrirà el termini d'inscripció tant en les oficines del Consorci per a la Recuperació Econòmica de la Marina Alta com en l'Ajuntament.

Com a complement d'aquest pla, s'impartiran dos tallers. Un d'elles mediambiental, que consistirà en la neteja de barrancs i camins, Un altre, de manteniment de vials públics, pintura i obres. Els participants en aquest primer Pla Municipal de Formació i Ocupació, previst per a 30 persones, rebran una beca del consistori d'uns 450 euros mensuals i al finalitzar, obtindran un títol. La duració de la iniciativa serà de sis mesos i es posarà en marxa en el segon semestre de 2013.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.