Educació

L'Ajuntament de Burjassot declara en ruïna econòmica l'escola Sant Joan de Ribera

El termini que disposa la Conselleria per presentar qualsevol projecte finalitza el 2 d'agost

L'Ajuntament de Burjassot, en sessió d ela Junta de Govern celebrada el passat 15 de juliol, ha aprovat la declaració de ruïna econòmica del Centre d'Educació Infantil i Primària Sant Joan de Ribera, declaració que ha estat remesa a la conselleria d'Educació i a les parts interessades.

Ara la Conselleria disposa d'un termini de 15 dies per a contestar a aquesta declaració i decidir com ha de portar a terme el projecte de reforma.

Per a la municipalitat d'aquesta localitat d ela comarca de l'Horta, sols resulta viable una reforma integral del centre o la construcció d'un nou centre educatiu.

Totes les solucions possibles, obliguen a la instal·lació d'aules prefabricades perquè l'alumnat puguen allotjar-se en altres dependències mentre s'hi realitzen les obres.

El termini perquè siga presentat qualsevol dels projectes pels que optarà la Conselleria conclou el proper dia 2 d'agost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.