Societat

Deu trens afectats per l'avaria de catenària a la línia de Portbou

Un tren ha arrencat un cable de catenària que, de retruc, ha caigut sobre els cables de la via paral·lela i ha deixat les dues sense servei

Adif confia a solucionar el problema abans de primera hora d'aquest dilluns

L'avaria de catenària que s'ha registrat poc abans de les set de la tarda a 50 metres de l'estació de Sant Jordi Desvalls (Gironès) ha afectat una desena de trens, segons han confirmat des de Renfe. Adif ha explicat que el tren que ha quedat a l'entrada de l'estació ha arrencat un cable de la catenària de la via per on circulava, i que aquest cable, de retruc, ha anat a parar sobre els de la catenària de la via del costat. Com a conseqüència, ambdues vies han quedat sense tensió elèctrica, i la circulació de trens interrompuda. Renfe ha habilitat un servei alternatiu de transport per carretera i Adif espera poder restablir el corrent elèctric per una de les dues vies abans de les deu de la nit.

El servei alternatiu de transport per carretera cobreix el tram entre Figueres i Girona. Pel que fa a la via que ha rebut més desperfectes, des d'Adif s'indica que els tècnics no podran tenir-la a punt abans que acabi el servei d'aquest diumenge, però confien que pugui funcionar amb normalitat a primera hora d'aquest dilluns.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.