Societat

La recepta

Caragols a la llauna

CAL NENET A la partida de Butsènit de Lleida, a l'Horta, aquest establiment veterà ofereix cuina catalana i lleidatana

Cal Nenet és un dels restaurants típics de la cuina lleidatana i que ja acumula més de 40 anys d'experiència i servei. Es troba a la partida de Butsènit, és a dir, al mig de l'Horta de Lleida, i aquesta ubicació ajuda a definir la carta i els diversos menús que ofereix, ja que la major part dels productes són productes de la terra, de qualitat, i amb una excel·lent brasa. Els caragols a la llauna, per tant, són un dels plats bàsics d'aquest restaurant, i s'acompanyen amb un bon allioli. L'establiment, regentat per Clara Castro, disposa de terrassa i menjador d'estiu a l'aire lliure, on també celebra banquets.

j. tort

RECEPTA
Cal Nenet. Partida Butsènit, 38. Lleida. Telèfon: 973 260 016.
INGREDIENTS:
Caragols, sal, pebre vermell i oli. Acompanyeu-ho amb allioli.
L'establiment veterà de l'Horta lleidatana, entre Lleida i Alcarràs, manté des de fa dècades un tracte casolà i familiar i una qualitat que el situa com un restaurant de referència a Ponent.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.