Societat

Les tempestes descarreguen amb força

Les dades del Servei Meteorològic destaquen els més de 100 litres que s'han recollit al Tarragonès

El telèfon d'emergències 112 ha rebut 184 trucades pels xàfecs fins a les cinc de la tarda

Les tempestes descarreguen amb força aquest dissabte arreu de Catalunya, principalment a les comarques del sud i el centre del país. Segons dades del Servei Meteorològic (SMC), fins a les cinc de la tarda destaquen els 110 litres que s'han recollit a Torredembarra (Tarragonès), 82,3 el Montmell (Baix Penedès), 68,3 litres a la Bisbal del Penedès o els 43,2 litres de Vinebre (Ribera d'Ebre).

Els Bombers han rebut una trentena d'avisos relacionats amb la pluja, la majoria per aparcaments i baixos inundats, desembossar embornals o rescatar algun cotxe atrapat en un toll. El telèfon d'emergències 112 ha rebut 184 trucades pels xàfecs fins a les cinc de la tarda, 37 des del Tarragonès i 29 des del Bages.

Al Pirineu i Prepirineu, els xàfecs han destacat per la seva intensitat i en poc més de mitja hora s'han acumulat quantitats de fins a 35,6 litres a Tremp, 36,8 a Organyà (Alt Urgell) o 29,3 litres a Sant Romà d'Abella (Noguera).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.