Societat

Uns caçadors troben mort l'avi de la Pobla de Montornès desaparegut fa dues setmanes

L'home, de 79 anys i malalt d'alzheimer, va ser vist per últim cop el 6 de setembre a la tarda

Protecció Civil desactiva el dispositiu de recerca que s'havia organitzat per aquest diumenge

Un grup de caçadors van localitzar aquest dissabte al matí el cos sense vida de l'avi Crispín Sopuertas, veí de la Pobla de Montornès (Tarragonès), que havia desaparegut a principis d'aquest mes de setembre. El cadàver de l'avi va ser localitzat al terme municipal de la Nou de Gaià. L'home, de 79 anys i malalt d'alzheimer, va ser vist per últim cop el 6 de setembre a la tarda a la zona de la urbanització Castell de Montornès. Des dels serveis policials i d'emergències s'havien fet diverses batudes sense que se'l pogués localitzar. Justament, Protecció Civil havia organitzat per aquest diumenge un nou dispositiu de recerca que va quedar desactivat tant aviat es va conèixer la notícia.

Des de Protecció Civil s'ha fet arribar el condol a la família del desaparegut i s'ha agraït a tots els voluntaris i grups operatius la seva disponibilitat i interès per participar en la batuda que s'havia previst fer aquest diumenge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.