Societat

La Font dóna la benvinguda als nascuts en l'any del 700 aniversari

S'ha volgut donar protagonisme a les xiquetes i els xiquets nascuts durant el 2013, any en què la Font compleix 700 anys del seu naixement com a població

L'ajuntament de la Font de la Figuera veu necessari fomentar la consciència de la pertinença a una societat plural i, per tant , a la seva ciutadania . És per això que, en base a destacar el paper i els moments rellevants de la vida de les persones, des de l'ajuntament, es va organitzar un acte el passat 31 de desembre en què es va donar la benvinguda ciutadana a dinou xiquets i xiquetes nascuts durant el 2013 .

D'aquesta manera , des del consistori han volgut donar la importància que es mereix als xiquets i xiquetes nascuts en l'any que acabem d'acomiadar i donar-los la benvinguda a la societat d ela Font .

En aquesta línia, l'Ajuntament pretén oferir a la ciutadania l'oportunitat de mostrar la seva pertinença a la societat civil a través de les cerimònies civils, la d'acollida o benvinguda ciutadana , la del matrimoni i la cerimònia de comiat civil per acomiadar els veïns i veïnes que falten, a més de la de compromís ciutadà, en aconseguir la majoria d'edat .

La presidenta de la Comissió del 700 organitzadora del 700 Aniversari ha remarcat que “ser membre d'una societat democràtica ens ofereix l'oportunitat de participar en la societat i de millorar-la per avançar cap a un món més just i igualitari”.

Donat l'èxit, des de l'Ajuntament ja es plantegen tornar a repetir l'acte col·lectiu a la fi de 2014, així com deixar la porta oberta a la celebració de benvingudes o acolliment ciutadana de forma individual, segons es contempla en l'ordenança reguladora de cerimònies civils aprovada l'any passat .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia