Societat

trànsit

Cap mort a les carreteres en el pont de l'1 de maig

El Servei Català de Trànsit atribueix la baixa sinistralitat a la responsabilitat dels conductors

L'operació confirma la tendència positiva de Setmana Santa

El Servei Català de Trànsit (SCT) va informar ahir que no s'ha registrat cap víctima mortal a la xarxa viària interurbana de Catalunya durant el pont de l'1 de maig, que va començar dimecres a la tarda i va acabar ahir. El govern va atribuir en un comunicat la dada a la “responsabilitat dels conductors”.

El Servei Català de Trànsit va explicar que l'operació de l'1 de maig es va desenvolupar amb normalitat i d'acord amb les previsions establertes. Des de les 12 del migdia d'ahir fins a les vuit del vespre van tornar a Barcelona i la seva zona metropolitana un total de 230.522 vehicles.

Les vies més transitades durant l'operació de retorn van ser les de la Costa Daurada (N-340 a Torredembarra, Roda de Berà i el Vendrell) i la Costa Brava (C-260 a Figueres) i l'autopista AP-7 a la Roca del Vallès, Gelida, Vilafranca del Penedès i Sant Sadurní d'Anoia en direcció a Barcelona.

La manca de víctimes mortals d'aquest pont s'afegeix a la baixa sinistralitat de Setmana Santa que, amb 2 víctimes mortals, va ser la menys sagnant dels últims anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia