Societat

Detenen el presumpte autor de la mort d'un home a Vallirana

El sospitós es lliura als Mossos d'Esquadra aquesta tarda hores després de la baralla en què la víctima ha resultat malferida

L'agressor hauria utilitzat una ‘katana' i hauria fugit en moto després del crim

Agents dels Mossos d'Esquadra han detingut aquest dijous a la tarda el sospitós de la mort d'un home a Vallirana (Baix Llobregat).

Els fets s'han produït cap a les dues de la matinada d'aquest dijous a la carretera N-340, al seu pas pel terme municipal, arran d'una baralla en què ha resultat malferit per arma blanca un home de 42 anys i nacionalitat marroquina.

L'aldarull ha passat a prop de les piscines de Vallirana, en una zona on hi ha alguns bars i un oratori musulmà. A aquella hora ja estava tot tancat, segons han indicat a l'ACN alguns veïns i usuaris de la mesquita, que coneixien la víctima.

L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud s'ha fet càrrec de la investigació i poques hores després dels fets han pogut identificar i detenir el presumpte autor, un home de 40 anys i veí de Vallirana.

Segons fonts pròximes al cas, l'agressor i la víctima es coneixien i ja havien tingut més d'una discussió, tot i que encara no se saben les causes. Segons informa Europa Press, el crim hauria estat comès amb una katana i el seu autor hauria fugit en moto. A les tres de la tarda ha confessat els fets i s'ha lliurat a la policia. Es tracta d'un home de 40 anys, veí de Vallirana i nacionalitat espanyola, que té antecedents policials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia