POBOLEDA (Priorat)

11a Festa del Vi i de la Verema a l'Antiga

Festa sostenible amb gust de vi

Cabassos, animals de tir, carros i els estris que durant dècades s'havien fet servir per veremar tornaran a ser els protagonistes aquest dissabte a Poboleda en una festa que com cada any convida tothom qui ho vulgui a participar en la recollida del raïm i en la posterior piada, la trepitjada del fruit amb els peus dins d'un cossiol per treure'n el suc i convertir-lo en most. Després de la verema, l'esmorzar popular i la piada s'inaugurarà oficialment la festa, que oferirà als nombrosos visitants que s'hi acostin un tast dels vins, denominació d'origen qualificada (DOQ) Priorat, dels cellers que hi participen, i de tot tipus de productes artesans. Durant tot el matí les cases pairals del carrer Major cediran les seves portalades als cellers per tal fer les degustacions i posar a la venda els seus productes.

A la tarda hi haurà castells, un concert de música barroca i renaixentista, el tradicional correfoc i ball de fi de festa a la Closa amb el grup Samanà.

12 de setembre. Tel. 977 82 70 97.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.