Societat

La Vinícola, els vins de la Catalunya Nord a Barcelona

La bodega La Vinícola tindrà vins de totes les denominacions d'origen AOC dels vinyaters nord-catalans

Hi participen socis dels dos costat de la frontera estatal i preveu fer presentacions i degustacions dels cellers nord-catalans

Trobar vins de la Catalunya Nord a Barcelona, i arreu de la Catalunya sota administració espanyola, era difícil fins ara, per no dir impossible. El tast dels Cotlliure o els Corberes, els Banyuls o el Mauri, era reservat als iniciats i enòlegs. Ara totes les denominacions d'origen AOC de la Catalunya Nord es podran trobar a Barcelona, a La Vinícola, una bodega o wine shop de 150 metres quadrats que es troba al carrer Girona 123, a la dreta de l'Eixample. La inauguració es va fer dilluns 27 d'octubre amb vins dels cellers nord-catalans Albera, Comelade, Coume del Mas, La Tour Vieille, Grier, Arcadie, Singla, Thunevin-Calvet, Le Scarabée, Le Temps Retrouvé i Madeloc. La voluntat dels creadors és oferir totes dels denominacions d'origen catalanes, del nord i del sud, així com de vins d'arreu del món. La Vinícola és un projecte on hi participen socis dels dos costat de la frontera estatal i preveu fer presentacions i degustacions dels cellers nord-catalans per fer conèixer a Barcelona la qualitat i catalanitat d'aquests vins de proximitat, alguns dels quals s'exporten arreu del món.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia