Societat

Dinou anys de cultura popular a Bao

Les Diades Airenovenques tenen lloc aquest cap de setmana

Les divuitenes Diades Airenovenques es celebren aquest cap de setmana. Com ho precisa Aire Nou de Bao, l'entitat que promou i defensa la llengua i la cultura catalanes, són « 18 anys de castells i gralles, 17 anys de sorollosos, 16 anys de diables, 15 anys de bruixes» que l'associació ha promogut aquests últims anys.

Les festivitats començaran a partir de divendres a la nit amb teatre (Joves de Fontfreda a 20h45) seguit d'un concert de gralles.

Dissabte a tala tarda un seguit d'actuacions seran proposades a partir de 14h30: jocs per la mainada, actuació falconera (colles del Riberal i Vilanova i la Geltrú), aperitiu a 18h00, concert de Cap Cadira a 20h45, correfoc a 22h, seguit d'un cremat i a 23h d'un concert amb Rellamp.

Finalment, el diumenge, després d'un esmorzar popular, un cercavila (10h) i una actuació castellera amb els Pallagos, els Mangoners i el Riberal, tancaran aquestes diades de cultura popular.

Informacions: www.airenou.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia