Societat

Morella acull la trobada de representants d'estudiants de la Xarxa Vives d'Universitats

Hi ha Festa de la Gent Gran, Santa Cecília dels Gaiteros i el congrés de la Xarxa

Morella alberga, des dha'ir divendres i fins diumenge, la cinquena trobada de representants dels Consells d'Estudiants de la Xarxa Vives d'Universitats. En aquest, es debatran els models de representació i participació estudiantil a les 21 universitats d'aquesta xarxa.

Aquesta és la segona cita congressual que organitza aquesta entitat a la localitat dels Ports en les últimes setmanes i està previst que el proper mes tinga lloc una trobada sobre igualtat.

En aquesta cinquena trobada de representants dels Consells d'Estudiants, els participants explicaran la seva experiència a nivell de consells d'estudiants, associacions i sindicats, com s'organitzen i les activitats o accions pròpies més destacades. També tindrà lloc una xerrada sobre drets lingüístics i s'analitzaran les opcions de comunicació i formació dels representants d'estudiants. D'altra banda, els assistents debatran sobre com afrontar unes eleccions estudiantils i les estratègies necessàries per a fomentar la participació estudiantil a les eleccions. Per finalitzar, es posaran en valor experiències del passat per al futur.

El programa cultural “Cita a Morella” torna aquest cap de setmana amb un convidat de luxe: Juan José López Burniol. El notari i comentarista polític té una llarga experiència en els àmbits jurídic, educatiu i mediàtic i a la localitat dels Ports tractarà el tema de la “Sostenibilitat del sistema”. A més d'aquest segon “Cita a Morella” de la tardor, la localitat registrarà un gran ambient amb diferents activitats.

Durant aquests dies, els Gaiteros posaran la nota musical, amb la celebració de Santa Cecília. Diumenge, el protagonisme també serà per a la gent gran, que celebra la seva festa anual. Aquesta comptarà amb l'actuació de la Rondalla a la tarda. D'aquesta manera, l'agenda d'aquesta tardor continua plena d'activitats per a tots els públics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia