Vallès Oriental

Mor als 74 anys mossèn Lluís Pou, rector de Granollers

Era fill de Santa Maria de Palautordera i havia estat també rector a Mollet

Mossèn Lluís Pou, rector de la parròquia de Sant Esteve de Granollers, ha mort aquest dissabte al vespre a l’Hospital General de Granollers on estava ingressat des de feina unes setmanes per les complicacions derivades d’una pnemònia. L’enterrament serà dilluns a les 4 de la tarda a la parròquia.

Mossèn Lluís Pou, rector de la parròquia de Sant Esteve de Granollers, ha mort aquest dissabte a l’edat de 74 anys. Pou estava ingressat des del 16 de gener a l’Hospital General de Granollers per complicacions derivades d’una pneumònia i va haver de ser intervingut quirúrgicament en diverses ocasions.

L’enterrament serà aquest dilluns a les 4 de la tarda a la parròquia de Sant Esteve de Granollers i serà presidit pel bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses. A partir de les 10 del matí, s’obrirà la capella ardent a les mateixes instal·lacions parroquials.

Pou va arribar a Granollers en substitució de Francesc Pardo, quan aquest va ser nomenat bisbe de Girona. Fill de Santa Maria de Palautordera el 28 d’octubre de 1940. , va passar per altres parròquies del Vallès Oriental com les de Mollet i Sant Celoni i altres parròquies de la zona del Baix Montseny.

L’any 1954 va ingressar al Seminari de Barcelona i va ser ordenat sacerdot el 5 de setembre de 1965 a la parròquia de Santa Maria de Sants, a la ciutat de Barcelona.

Actualment, era el vicari episcopal del Vallès Oriental, màxim representant del bisbe de Terrassa a la comarca.

MÉS INFORMACIÓ AQUEST DILLUNS AMB EL 9 NOU

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia