Osona/Ripollès

Les últimes rues de Carnaval

Mitja dotzena de municipis d’Osona encara viuran aquest cap de setmana el seu carnaval. Són Folgueroles, Aiguafreda amb Sant Martí de Centelles, L’Esquirol, Viladrau i Sant Quirze amb Montesquiu.

Folgueroles

DISSABTE. 2/4 de 6 de la tarda, a la plaça Verdaguer. És l’hora i el punt de trobada i de sortida de la rua del Carnestoltes de Folgueroles, una de les festes més esperades pel poble. Com ja és habitual, la gresca continuarà a partir de 2/4 de 8 del vespre amb una botifarrada popular al pavelló, que inclou l’espectacle infantil El gran re... boom!... bori, amb Roger Canals.

Aiguafreda i Sant Martí

Els veïns de Sant Martí de Centelles i Aiguafreda també podran compartir rua de Carnaval. La sortida serà a 2/4 de 6 de la tarda de davant de l’Ajuntament de Sant Martí, i avançaran fins al parc de la Plateria, a Aiguafreda, on hi haurà el lliurament dels premis i un fi de festa. La iniciativa és de la comissió de festes d’Aiguafreda, amb la complicitat dels ajuntaments dels dos municipis.

L’Esquirol

DISSABTE. L’Esquirol també viurà el seu Carnestoltes dissabte. A 2/4 de 6 de la tarda hi haurà un passacarrer i xaranga des de la plaça Nova, i a 2/4 de 7 hi ha programat un concert a la Coope, amb William Taylor & Co. Hi haurà concurs de disfresses entre els majors de 12 anys i obsequi per a tota la canalla disfressada.

Viladrau

DISSABTE. A Viladrau han programat per dissabte una doble rua. La infantil, convocada a 2/4 de 5 de la tarda, i la d’adults, a les 8 del vespre. Totes dues rues sortiran des del carrer de Mercè Torres, i inclouen premis a la millor disfressa individual i a la millor disfressa col·lectiva, i en el cas dels adults, també a la millor carrossa. Els premis es lliuraran a mitjanit al pavelló, on hi haurà sessió de discomòbil.

Sant Quirze i Montesquiur

DIUMENGE. Per quart any consecutiu, Sant Quirze i Montesquiu celebraran plegats el Carnestoltes, en una iniciativa que any a any va alternant el poble d’acollida. Aquest any els amfitrions seran els santquirzencs. Les comparses de Montesquiu estan citades a 2/4 de 5 de la tarda a la plaça Els Tells, des d’on començaran la cercavila cap a Sant Quirze. A les 5 ja els esperaran les comparses del poble veí davant de l’estació del tren. Plegats iniciaran una rua pel centre del poble; al final de la rua, hi haurà animació infantil amb el grup Set de So, al pavelló municipal de Sant Quirze mateix, amb berenar per a tots els infants que vagin disfressats.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia