Vallès Oriental

Set pobles reben més peticions que places disponibles a primer d’ESO

Granollers, la Garriga i Montornès, els que registren més diferència entre demanda o oferta

Set municipis del Vallès Oriental han registrat un nombre de peticions de places per a primer d’ESO superior a l’oferta inicial que hi havia.

Granollers, amb 22 peticions més que places ofertes; la Garriga, amb 20, i Montornès, amb 19; són els municipis que presenten un diferencial més gran. Vilanova, Sant Fost, Cardedeu i l’Ametlla presenten diferències inferiors a deu places, segons les dades recollides per EL 9 NOU a partir de la informació facilitades pels instituts i els ajuntaments amb les dades recollides durant el període de preinscripcions escolars per al curs 2015/2016.

A la comarca, l’oferta de places cobreix la demanda existent. Només a la concertada hi ha una petita manca que pot ser assumible amb els augments de ràtio que permet la normativa. En alguns municipis, la demanda ha estat clarament inferior a la demanda. Això ha passat a les Franqueses, on els centres públics han rebut 46 peticions de plaça menys que l’oferta inicial. Això podria obrir la porta a la supressió d’algun grup. El curs vinent començarà amb dos nous instituts a la comarca. Seran El Calderí, de Caldes, que també tindrà educació infantil i primària, i el nou institut de Granollers, a l’edifici de l’actual escola Fàtima.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia