Societat

Agres celebra el 3r concurs de gossos de ramat

A la darrera edició van acudir més de 900 persones

La població d'Agres acull aquest cap de setmana la tercera edició del Concurs de gossos de ramat a través d'una iniciativa de veïns vinculats a la ramaderia i interessats a difondre i potenciar activitats culturals i esportives relacionades amb la renovació de l'agricultura.

El programa d'actes inclou una excursió a peu a Agullent el divendres 1 de maig per assistir a la II Fira d'artesania del reciclatge. El dissabte hi haurà una ruta a peu denominada “Terra de la Solana: l'herència dels masos a Agres”, mercat tradicional de productes locals i tallers d'artesania de la llana i , finalment, ja en el matí de diumenge serà quan es realitze el Concurs de gossos de ramat a una parcel·la situada en les immediacions de la població i posterior lliurament de premis.

L'organització espera repetir l'èxit de convocatòria dels dos anys anteriors quan es van donar cita a Agres més de 900 persones interessades en aquesta pràctica ramadera ancestral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia