Societat

Èxit de participació a la Fira Mercat de la Terrissa Catalana de Quart

Dos dies amb una gran varietat d'activitats per a totes les edats van tornar a demostrar el potencial de la fira

La vint-i-cinquena Fira Mercat de la Terrissa de Quart, que es va celebrar aquest cap de setmana, va tornar a demostrar el potencial per atreure gent, juntament amb la capacitat d'oferir una variada oferta d'activitats. Aquests elements, juntament amb el bon temps que va fer, van tornar a demostrar que la terrissa interessa.

Un dels elements atractius era el mercat i exposició de quatre zones catalanes d'interès artesanal i de brocanters de la terrissa. També va ser molt visitada l'exposició de cossis, peça tradicional de Quart, a la sala temporal del Museu de la Terrissa , el qual també feia les visites guiades. Una altra activitat a destacar va ser l'itinerari guiat pels antics obradors del poble i una altra de força interessant va ser la Fangoteràpia amb Fonoll Teràpies Naturals. En el marc de la fira també es va presentar el llibre La terrissa a Catalunya a càrrec de l'Editorial Brau i també es va celebrar el concurs Instagram de la fira, que va estar coorganitzat per Associació Fem a Quart.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia