Almàssera promou enguany la formació de persones adultes

La regidoria d'Educació de l'Ajuntament d'Almàssera ha anunciat la seua intenció de millorar l'oferta formativa de l'escola permanent d'adults a fi de fer-la extensiva a un major nombre de persones i d'adaptar-la a la demanda social existent. En aquest exercici que ha començat, es preveuen realitzar activitats considerades d'interés general i en col·laboració amb altres institucions públiques i privades valencianes.

Una de les millores més evidents que s'ofereixen enguany és la formació en règim semipresencial, consistent en la configuració de tutories personalitzades que podran fer-se mitjançant Internet i que van adreçades a aquelles persones adultes que necessiten assessorament i orientació per a la preparació de les proves lliures del graduat en educació secundària o per a l'accés a la universitat per a majors de 25 anys.

Entre les novetats de formació per al nou curs, destaca l'oferta acadèmica adreçada a l'alumnat en edat escolar, consistent en un espai de reforç que, amb caràcter gratuït, s'impartirà de manera personalitzada i de dilluns a divendres a partir de les 17 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.