Societat

Quatre detinguts per un robatori amb força en una casa d'Avinyonet del Penedès

Un veí va alertar els Mossos, que van enxampar els lladres dins un vehicle a l'N-340

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dijous 23 de juliol tres homes i una dona -d'entre 23 i 48 anys i veïns de l'Hospitalet de Llobregat- com a presumptes autors d'un robatori amb força en una casa d'Avinyonet del Penedès (Alt Penedès). Un veí va alertar els Mossos d'Esquadra del furt i va detallar que els pispes havien marxat del lloc en un turisme, direcció Barcelona.

Els agents van poder localitzar el cotxe a l'N-340 a Sant Pere Molanta i van observar com els ocupants -que s'havien adonat de la presència policial- llençaven per la finestra del vehicle alguns objectes que els incriminaven en el robatori.

Tot i que els detinguts van intentar desfer-se d'aquests objectes, els agents van poder recuperar-los i van detenir els tres homes i la dona. Posteriorment, l'escorcoll de l'interior del turisme dels detinguts va permetre intervenir la resta d'eines emprades en els robatoris amb força a interior de domicili.

Els quatre arrestats, dos dels quals acumulen 23 antecedents, van passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia