Societat

Un motociclista mor en un accident a Sant Joan de Vilatorrada

El vehicles de dues rodes xoca frontalment contra un turisme al quilòmetre 38 de la C-55

És el tercer accident mortal d'aquest divendres a les carreteres catalanes

El conductor d'un ciclomotor ha mort aquest divendres en un accident de trànsit a Sant Joan de Vilatorrada (Bages), informa el Servei Català de Trànsit. És el tercer sinistre mortal d'aquest divendres a les carreteres catalanes.

Aquest últim ha tingut lloc passades les dues del migdia al punt quilomètric 38 de la carretera C-55. Per causes que encara s'estan investigant, el ciclomotor que conduïa la víctima i un turisme han topat frontalment. Com a conseqüència de la col·lisió ha mort el conductor i únic ocupant del vehicle de dues rodes. La víctima és un home de 48 i veí de Sant Joan de Vilatorrada. El conductor del cotxe ha resultat il·lès.

Cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han desplaçat fins al lloc dels fets.

En un primer moment l'accident ha obligat a tallar la calçada totalment i, més tard, s'ha donat pas alternatiu.

Els altres dos accidents mortals d'aquest divendres s'han registrat a l'Alt Empordà i al Vallès Occidental. El primer s'ha produït cap a quarts de quatre de la matinada a l'AP-7 a Santa Perpètua de la Mogoda i ha implicat dos turismes i un camió. Una persona ha mort i nou més han resultat ferides. El segon ha passat poc abans de les 11 del matí al quilòmetre 368 de la C-31 al Ventalló. Dos turismes han col·lidit frontalment i, a posteriori, una furgoneta ha topat amb els dos vehicles. Una persona ha mort, una altra ha resultat ferida greu i tres més han patit ferides menys greus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia